Dołącz do nas i pobieraj bezpłatny newsletter

Wołowina z włoskim koprem

Kotleciki z chudej wołowiny 400g
koper włoski pokrojony na części 200g
jedna marchewka 100g
zioła prowansalskie
Czas przygotowania:
min
Liczba porcji:
2 osoby
Typ cukrzycy:
Rodzaj potrawy:
Stopień trudności: Normalne
Koszt: Umiarkowany
Danie wegetariańskie: Nie

Opis przygotowania

Wołowinę włóż do lekko osolonej wrzącej wody razem z ziołami prowansalskimi . Duś, aż mięso będzie miękkie następnie dodaj koper i marchewkę i gotuj jeszcze około 10 minut. Na talerzu obok każdego kotlecika ułóż porcję kopru włoskiego i plasterki ugotowanej marchewki.

Kalorie 180 porcja ig 30

Oceń:
10
4
Komentarzy 0

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *