Dołącz do nas i pobieraj bezpłatny newsletter

Twarożek z rzodkiewką

Pół kostki twarogu, sera białego chudego
Odrobina jogurtu naturalnego, około 1 łyżki
3-4 rzodkiewki
Sól i pieprz do smaku
Czas przygotowania:
10 min
Liczba porcji:
2 osoby
Typ cukrzycy: ,
Rodzaj potrawy: , ,
Stopień trudności: Łatwe
Koszt: Niski
Danie wegetariańskie: Tak

Opis przygotowania

Ser rozdrabniamy widelcem, dodajemy pokrojona, wcześniej umytą rzodkiewkę, możemy pokroić też szczypiorek, będzie bardziej kolorowo i atrakcyjnie, ucieszy oko. Przyprawiamy, dodajemy troszkę jogurtu i mamy pyszny dodatek do kanapek, naturalnie typu graham czy razowiec.

Oceń:
2
1
Komentarzy 0

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *