Dołącz do nas i pobieraj bezpłatny newsletter

Krem z groszku

100 g wywaru czystego
mrożony lub świeży groszek zielony w ilości 85 g
28 g marchewki
9 g korzenia pietruszki
56 g selera
3 g margaryny
4 g natki z pietruszki
Czas przygotowania:
30 min
Liczba porcji:
4 osoby
Typ cukrzycy: ,
Rodzaj potrawy:
Stopień trudności: Normalne
Koszt: Niski
Danie wegetariańskie: Tak

Opis przygotowania

Warzywa umyć, obrać, pokroić. Groszek zalać wrzącą wodą, rozmrozić, ugotować i przetrzeć. Dodać margarynę i sól do smaku. Przed podaniem dodać posiekana natkę pietruszki.

Oceń:
2
0
Komentarzy 0

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *