Dołącz do nas i pobieraj bezpłatny newsletter

Gofry owsiane

2 szklanki płatków owsianych
1 jabłko
2 łyżki otrębów owsianych
sól
2 szklanki wody
Czas przygotowania:
15 min
Liczba porcji:
1 osoba
Typ cukrzycy: ,
Rodzaj potrawy:
Stopień trudności: Bardzo łatwe
Koszt: Bardzo niski
Danie wegetariańskie: Tak

Opis przygotowania

Jabłka kroimy w kostki, do płatków owsianych dodajemy otręby i łyżkę soli, dodajemy wody i miksujemy. Tak rozdrobnioną warstwę pieczemy w gofrownicy. Na koniec możemy gofra posypać słonecznikiem lub sezamem wedle upodobań

Oceń:
1
0
Komentarzy 0

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *